!!100 мυѕι¢!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

!!100 мυѕι¢!!

мυѕι¢нαηηєℓ ∂α вєуαz ѕєzσηυ

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

bilgisayarım yavaş diyenler mutlaka deneyinn

YazarMesaj
nilhan
α∂мιη
α∂мιη
nilhan

bilgisayarım yavaş diyenler mutlaka deneyinn Empty
MesajKonu: bilgisayarım yavaş diyenler mutlaka deneyinn   bilgisayarım yavaş diyenler mutlaka deneyinn EmptyC.tesi Ağus. 11, 2007 6:34 pm

değişikliği yapmadan önce bu yazıyı okuyun
deneyenlerin yüzde sekseni memnun olmuş sistem ayarlarıyla oynanarak bulunmuş bir yöntem öncelikle değiştireceğimiz menünün bir yedeğini alın değişikliği yapıp sınayın sorun çıkmıyor pc cidden hızlanıyor bilgisayarlarımız mühendisler tarafından en optimal özellikler varsayılarak hazırlanıyor buna rağmen bilgisayarından daha çok performans görmek isteyen ve pc den anlayan kişiler bu tarz oynamalarla pc lerini hızlandırıyorlar ama altını çiziyorum bu işlerden anlayan kişiler ben denedim pc hızlandı ve sizle paylaşıyorum ben bu işten iyi anlayan kişimiyim ? hayır Smile diilim ama merak ettim cesaret ettim yaptım buna rağmen bilgisayarına ve bilgisine güvenmeyen bu değişikliği yapıp yapmamakta iyi karar versin ( korku filmi gibi oldu Very Happy

Çalıştır komut kısmından "sysedit.exe" yazıyoruz.
Karşımıza çıkan menulerden System.ini penceresini ön plana alıyoruz ve buradaki satırların arasından [386enh] yazan satıra geliyoruz.
Bunun hemen altında boş bir satır yaratarak "Irq14=4096"yazıyoruz ve kaydetip makinamızı restart ediyoruz.
Bundan sonra hardiskinizin daha performanslı çalıştığını göreceksiniz.
https://musichannel.yetkin-forum.com

bilgisayarım yavaş diyenler mutlaka deneyinn
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-